OM BSJ BYG

Vi har mere end 30 års erfaring

Har du et byggeprojekt, vi kan hjælpe med?

BSJ BYG: 30 ÅRS EKSPERTISE

”Jeg startede firmaet 1997 og kom – lidt tilfældigt – til at bygge showrooms for det kendte tøjmærke Sand. Det førte til, at jeg i mange år rejste rundt i hele verden og lavede butiksindretninger og showrooms. Masser af spændende opgaver, også de helt specielle.
I dag laver vi de fleste tømrer- og snedkeropgaver med døre og vinduer, køkkener, renovering, om- og tilbygninger. På større totalopgaver har vi en række erfarne og dygtige samarbejdspartnere, både murere, malere og elektrikere og kan derfor klare hele opgaven fra start til slut. Vi hjælper også gerne med tegninger eller en bygningsansøgning”.

Benny Jensen, direktør BSJ Byg

BSJ Bygs arbejde er kendetegnet ved en høj håndværksmæssig kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Der er altid øje for både detaljen og helheden, ligesom vi lytter til vores kunders ønsker og finder den bedste løsning med de rette materialer.

Med BSJ Byg er du sikret godt håndværk til aftalt tid og pris. Altid.
Fordi vi bygger på tillid.

Seneste projekter vi har udført

Se eksempler på forskellige tømrer- og snedkerarbejder, BSJ Byg har stået for. Løsninger med mange kreative detaljer, der kræver præcision og håndværk i topkvalitet.

VIS ALLE PROJEKTER

Kunde udtalelser

“Når man endelig træffer en håndværker, der udmærker sig, så vil man gerne holde fast i vedkommende.

Hos BSJ Byg modtog jeg en meget sjælden kombination af præcision, fokusering, arbejdsomhed og smukt udført arbejde. Hvor endda slutrengøring også var en fast ydelse i pakken.

Opgaverne blev udført af nogle af de mest sympatiske og tiltalende mennesker, jeg har mødt i branchen – imødekommende med smil på læben og en rar enddog personlig dialog kendetegner mine oplevelser af mine møder med folkene hos BSJ.

Derfor holder jeg fast og anbefaler dem varmt til andre”.

Alexandra Krautwald, Business blogger at Børsen
“Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Benny fra 2008-2013. BSJ Byg var leverandør til Telia, hvor Benny udførte forskellige opgaver i Telias butikker, herunder både vedligehold af eksisterende butikker og åbning af nye. Især ved butiksåbninger med stramme deadlines, har jeg altid kunnet regne med at Benny gjorde alt i sin magt for at vi kom i mål til tiden, både ved at gå den ekstra mil for at nå deadline, men også ved at tænke kreativt og komme med alternativer, når vi oplevede udfordringer.

Benny er pålidelig, loyal og punktlig, så jeg har værdsat vores tætte samarbejde og vil til enhver tid arbejde sammen med ham igen. Derfor får han mine bedste anbefalinger.”

Jill Bindslev, Retail Manager i Telia

“Vi har fået udskiftet en hoveddør, terrassedør og 3 vinduer af Benny fra BSJ Byg. Vi er meget glade for resultatet og udførelsen af arbejdet, lige fra den første korrespondance, til opmåling af vinduer og døre, selve udskiftningen samt efterfølgende reguleringer og finish. Arbejdet blev udført meget professionelt og alle aftaler blev overholdt.

Vi vælger helt sikkert Benny næste gang, vi skal bruge en tømrer.”

Jane og Martin, Skævinge
Jeg havde i en årrække som bygherre i en større telekommunikations virksomhed den fornøjelse, at arbejde tæt sammen med BSJ Byg. BSJ Byg varetog tømrerentreprisen ifm. indretning af en lang række detailbutikker geografisk fordelt over hele Danmark og BSJ Byg har ligeledes bistået ifm. drift, vedligehold og ombygninger i detailbutikker og ombygninger i kontorarealer.

BSJ Bygs arbejde er kendetegnet ved høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, fleksibilitet og øje for både detalje og helhedsperspektiv. Processen ifm. en butiksombygning er meget komprimeret med mange entrepriser, en kort byggeperiode, meget lidt plads og ofte fremkommer en række ”overraskelser” når nedrivningsprocessen pågår. BSJ Byg er særlig rutineret i at arbejde under sådanne vilkår og jeg har ikke haft én forsinket aflevering med BSJ Byg med på teamet.

BSJ Byg har bidraget med konkrete, kreative og effektive løsningsforslag ifm. butiksindretning og har i høj grad bidraget til, at opbygge et effektivt team til stor nytte for bygherre, kunder og medarbejder. I uforudsete og akutte situationer har BSJ Byg gentagne gange vist sit værd, ved at være beredvillig, udvise handlekraft og sikre et højt informations niveau. Jeg kan uden forbehold anbefale BSJ Byg og ejer Benny Jensen som samarbejdspartner, tømrer entrepriser og løbende driftsopgaver.

Tak for din store indsats!

Kasper M. Ahlmann-Ohlsen, Region Hovedstaden, Plan og Byg